Tisztelt Versenyzőink!

Levelünket egy versenyzői emaillel kezdenénk, amit abból a több mint száz pozitív versenyzői visszajelzésből választottunk ki amik eddig megérkeztek a tovafutok2020@gmail.com címre: „Sziasztok, most láttam a közösségi portálon megosztott videót…Abszolút egyetértek veletek, a videóban a kérdésem megválaszoltátok. Ha van rá lehetőség a pluszba előrendelt termékekből, kérlek páromnak is küldjetek egy S-es női pólót. Virtuális versenyen azonos szerelésben tudnánk futni. 🙂 Remélem, hogy jövőre már minden visszatér a normál kerékvágásba és sikerül megrendezni az eseményt! 2 indulóval, biztosan számolhattok! :)Minden jót kívánok és csak előre! Üdv,………………”

Döntéseink után nagyon sokan biztosítottak minket arról, hogy egyetértenek határozatainkkal ilyen vészterhes időszakban és köszönettel elfogadják az ajándéktárgyakat. Természetesen tudtuk előre, hogy nem mindenki fog egyetérteni velünk.

Mivel mi tényleg a versenyzőkért csináljuk a versenyt (versenyeket) és nem a profit miatt, ezért nekünk a kritikákat is meg kell hallgatnunk és megértenünk. Annak ellenére tettük ezt, hogy néhány kritikus -burkoltan ugyan, de gyakorlatilag lopással vádolta meg az egyesület vezetőit és kilátásba helyezett különböző hatóságok előtti eljárást.

A kritikákat meghallgatva és mérlegelve arra jutottunk, hogy nyugalmunk többet ér, mint minden más, ami konfliktus elmélyítését szolgálná. Mi a további években is a versenyek szervezésével kívánunk foglalkozni, nem a hatósági eljárásokkal vagy perekkel.

A következő döntéseink véglegesek, és részünkről megváltoztathatatlanok.

1, 2021 áprilisában, a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet rendelkezései alapján a Tour de Ajka és Liget Félmaraton versenyünket virtuálisan rendezzük meg (szabályok lentebb).

2, A benevezett versenyzőink postai úton megkapják a távuknak megfelelő ajándéktárgyaikat, attól függetlenül, hogy virtuálisan teljesítették -e az adott távot vagy sem. Kérjük, hogy a postai címet a tovafutok2020@gmail.com email címre küldjék el 2021.05.23-ig. Azoktól a nevezett versenyzőktől, akiktől nem kapunk visszajelzést, úgy tekintjük, hogy nem tart erre igényt.

3, A benevezett versenyzőinknek sajnos továbbra sem áll módunkban visszautalni a nevezési díjat (mert azokat elköltöttük az ajándéktárgyakra), DE a 2022-es Tour de Ajka és Liget Félmaraton versenyeinkre átvihető a nevezés. A VERSENY TERVEZETT DÁTUMA 2022.04.23-24. Kérjük, azokat a kedves versenyzőinket, akik élni szeretnének az átnevezés lehetőségével 2021.08.31-ig jelezzék ezt a tovafutok2022@gmail.com email címen. Az így ingyen átnevező versenyzők a 2022-es verseny ajándéktárgyait nem fogják megkapni.

2021.08.31-e után már csak a nevezési felületünkön lehet nevezni a szokásos módon. (Kérjük azon versenyzőinket, akik a mostani döntéseinkkel egyetértettek 2021.08.31.-e után nevezzenek hozzánk a verseny minőségi életben tartása miatt!)

4, Mivel a Tour de Ajka és Liget Félmaraton versenyeink tömegsportrendezvénynek minősülnek, a 2022-es versenyünk megtartásánál is figyelembe kell vennünk az aktuális jogi rendelkezéseket!

Megértéseteket KÖSZÖNJÜK! Vigyázzatok magatokra és egymásra!

Virtuális versenyünk szabályzata:

Küldje el a eredményét a tovafutok2020@gmail.com email címre legkésőbb 2021.05.23-ig.

Az eredmények feltöltéséhez a következő adatokat kell megadnod:

– Név
– E-mailcím
– Választott táv
– Teljesítési idő
– Táv teljesítésének igazolása

A teljesítést kétféleképpen igazolhatod (választható):

1. egy NYILVÁNOS edzéslink megadásával (pl. Strava). Ne félj, az edzést nem tesszük közzé sehol, csak az ellenőrzés miatt van rá szükség.

2. egy fotó feltöltésével, ami a teljesítés adatait (táv és futott idő) tartalmazza. A fotó készülhet pl. a telefonod kijelzőjéről, az edzésalkalmazás adataival, az órád számlapjáról, a futópad kijelzőjéről. A lényeg, hogy egyértelműen látható legyen rajta a teljesített táv és teljesítési idő. Ne félj, az fotót nem tesszük közzé sehol, csak az ellenőrzés miatt van rá szükség.

A váltó verseny teljesítőinek csapatonként csak egy időt és igazolást kell feltölteniük.

Az eseménynek nincs díjazása, a teljesítőkről egy tájékoztató jellegű eredménylista készül.

A megadott határidőig beérkezett adatok alapján a tájékoztató jellegű eredménylistákat a honlapunkra töltjük fel.

Az eredménylista az önkéntesen megadott eredmények alapján készül, nem ellenőrzünk minden megadott időt, de bármelyiket kontrollálhatjuk a feltöltött igazolások alapján. A nyilvánvalóan irreális eredményeket nem jelenítjük meg a listában. Minden résztvevő saját maga vállal felelősséget az általa megadott adatok pontosságáért.

Tovafutók SE vezetősége /Dr. Péntek Zoltán, Mayer Tamás, Móricz Vilmos/

Dr. Péntek Zoltán elnök, sportjogász
Ajka, 2021. április 16.