KapcsolatKAPCSOLAT

Központi levelezési cím: 8400 Ajka, Szabadság tér 4/A.
Nyilvántartási szám: 19-02-0003532
Adószám: 18628113-1-19

Ügyvezető elnök: Dr. Péntek Zoltán

Titkár: Mayer Tamás

Versenyigazgatók: Móricz Vilmos, Bruzsa Katalin

Szakosztályok:

  • Atlétika: Király Csaba szakedző, ügyvezető
  • Triatlon: Schenek Tamás ügyvezető
  • Amatőr tömegsport: Ujlaki Alfonz, Szigeti Ildikó

Az egyesület elérhetősége telefonon: 20/562-2539 (Péntek Zoltán ügyvezető: adminisztratív, nyilvántartásba vétellel, beszámolókkal, versenyengedélyekkel kapcsolatos ügyek; nevezési rendszer üzemeltetése; hatósági ügyek; szponzoráció, pénzügyek; sajtó kapcsolatok) elektronikus cím: pentekz75@gmail.com.

A versenyek kiírásával, versenyútvonalakkal, versenyszabályokkal kapcsolatos ügyekben Móricz Vilmos versenyigazgató elérhetősége: 70/452-2458 moriczvilmos@gmail.com. Az eseményekkel kapcsolatos friss hírek, információk az egyesület facebook oldalán és az események oldalain valamint a tovafutok.hu weboldalon találhatóak.

Az atlétika szakosztály felvétellel, edzésekkel kapcsolatos ügyeiben Király Csaba edző a kiru68@gmail.com elérhetőségen kereshető. A triatlon szakosztály felvételi ügyeiben, edzésekkel kapcsolatban Mayer Tamás titkár a mayertomek@gmail.com címen tud felvilágosítást adni.

Az amatőr tömegsport tagfelvétellel kapcsolatos ügyekben: Ujlaki Alfonz és Szigeti Ildikó a ujlaki.alfonz@gmail.com címen kereshető.

Oldalsáv