Elindult a nevezés!

Kedves Érdeklődők! A mai napon a versenyzek.hu portálon elindult a nevezés a 2019. szeptember 22-én megrendezésre kerülő VI. Ajkai Duatlon versenyszámaira! Mindenkinek felhívjuk a figyelmét, hogy ne rutinból akarjon nevezni, olvassa el a portálokon található információkat. Mindenkit szeretettel várunk szeptemberben!

Útfelújítás – jó hír

Kedves Bringások! Nagyon sokan bejártáttok már az új pályát!/ajánljuk, hogy aki teheti tegye meg 🙂 mert érdemes/ Nagyon köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést! És itt ragadnánk meg az alkalmat, hogy mindenkit megnyugtassunk a Dáka előtti aszfalt felújítás a verseny napjáig befejeződik! A közútkezelő igéretett tett, hogy szép új burkolaton suhanhattok majd a cél felé! Hátszelet! Vigyázzatok egymásra!

Változott az Ajka-Pápa-Ajka útvonala

Sajnos az elmúlt héten kaptunk hírt arról a szomorú tényről, hogy az Ajka – Pápa – Ajka megszokott útvonalán felújítási munkálatokat kezdtek el, amelyeket a verseny napjáig nem fejeznek be. Az elmúlt három napban azon dolgoztunk, hogy a lehetőségeinkhez képest minél jobb útvonalat biztosítsunk számotokra. Az útvonal kialakításánál több versenyző véleményét, visszajelzését is figyelembe vettük: a táv most 70,9 km (ebből a lassúrajt nélküli tiszta versenytáv 65 km). A térkép lentebb megtalálható.

Az új útvonalat a rendőrség és a közútkezelő igazgatóság engedélyezte, így semmi akadálya annak, hogy április 28-án, egy tőlünk megszokott jó hangulatú versenyen vegyél részt. Megértéseteket köszönjük, jó felkészülést kívánunk.

A SOBRI JÓSKA ÉLMÉNYPARK FELAJÁNLÁSA

A 3 NYÍLT GYERMEK FUTAM VALAMINT A NYÍLT SERDÜLŐ ÉS IFJUSÁGI KATEGÓRIÁK 1-3, nemenkénti helyezettjeinek részére :

Az V. AJKAI DUATLON Újonc 1, Újonc 2, Gyermek, Serdülő, és Ifjúsági nyílt futamok 1-3, nemenkénti helyezettjének jutalmazására a SOBRI JÓSKA ÉLMÉNYPARK Sobri karszalag átvételére jogosító tiszteletjegyeket ajánlott fel.

(A karszalaggal igénybe vehető szolgáltatásokról a karszalag átvételekor bővebb tájékoztatást adnak, vagy a www.bakonyikalanpark.hu oldalon megtekinthető.)

Nevezni 2018.09.23.-ig lehet!